Palvelut

Espoon Hieronta tarjoaa seuraavat palvelut: hieronta, urheiluhieronta, faskiakäsittely, raskaushieronta ja yrityshieronta. Alla olevien esittelyiden avulla, osaat valita itsellesi parhaiten sopivan hoidon.

Hieronta vai urheiluhieronta?

Urheiluhieronta on pehmytkudoskäsittelyä, jossa käytetään monipuolisesti erilaisia hierontatekniikoita mm. hankausta, pusertelua, ravistelua yms. Klassinen hieronta taas perustuu tekniikaltaan enemmän pitkiin sivelyihin. Molemmissa tavoissa käsittelyllä pyritään vähentämään lihasten kiputiloja, jäykkyyden tunnetta sekä auttamaan ihmisiä rentoutumaan.

Lisäksi koulutettu urheiluhieroja on perehtynyt urheilijoiden harjoitus- ja kilpailurytmiin ja osaa täten sovittaa oikeanlaiset tekniikat kuhunkin kauteen sopivaksi, on sitten kyseessä harjoittelu- tai kisakausi.

Kudoskäsittelyllä voidaan auttaa myös kasvukivuista kärsivää lasta/nuorta.

Hoito aina suunnitellaan asiakkaan tarpeiden mukaan, alkuhaastattelun perusteella.

Hoitoon ovat kaikki tervetulleita, oli sitten urheilija, toimistotyöntekijä, eläkeläinen, opiskelija tai kasvava nuori.

Faskiakäsittely eli lihaskalvojen käsittely

Käsittelyjä voidaan tehdä käsin tai raudoilla. Molemmissa on omat hyötynsä, rautoja käytän ennemmän jänteisillä ja luisilla alueilla. Lihaskalvokäsittely saattaa tuntua hyvinkin tuskaiselta, mutta yleensä kipu helpottaa jo muutaman minuutin hoidon jälkeen.

Faskiakäsittelyn tavoitteena on poistaa leposärkyä tai kuormituksessa esiintyvää kipua, edistää sidekudoksen paranemista ja poistaa kiinnikkeitä. Tästä syystä faskiakäsittely sopii hyvin myös arpikudoksen hoitoon. Arvet ovat muutakin kuin meidän ihon pinnalla näkyviä jälkiä, niitä voi ja pitää hoitaa.

Faskiakäsittelyssä alkuhaastattelun merkitys on suurempi kuin normaalissa hieronnassa. Sillä joskus lihaskalvojen kireydet ovat voineet syntyä jo monen vuoden takaisen loukkaantumisen tai trauman jälkeen vähitellen.

Lihaskalvokäsittelyssä ei keskitytä vain yhteen alueeseen vaan asiakasta hoidetaan kokonaisuutena. Ihminenhän on syntynyt yhdestä solusta joka on jakautunut. Joten kaikki liittyy toisiinsa. Tästä syystä osa hoidettavista pisteistä saattaa sijaita melko kaukana oireilevasta alueesta. Esimerkiksi akillesjänteen kivussa hoidettavia pisteitä saattaa olla selässä, pakarassa tai polven seudulla.

Faskiakäsittely sopii kaikenikäisille, vauvoista alkaen. Flunssan tai infektiotaudin aikana hoitoa ei tehdä.

Faskiakäsittelyllä voidaan hoitaa seuraavia:

  • Selän ongelmat
  • Niskan, hartian ja olkapään ongelmat
  • Kyynärpään ja ranteen ongelmat
  • Lonkan ja reiden ongelmat
  • Polven ja pohkeen ongelmat
  • Nilkan ja jalkaterän ongelmat
  • Ennakoiva kehonhuolto
  • Liikkuvuuden parantaminen
  • Arven hoito

Raskaushieronta

Lisätietoa tulossa

Yrityshieronta

Ota yhteyttä, niin sovitaan tulenko yrityksenne tiloihin hieromaan vai tuleeko työntekijänne Otaniemeen erikoishinnalla.

Tervetuloa hoitoon!

Palvelut hintoineen löytyy kohdasta Hinnasto

Varaa aikasi tästä