Tarinani

Olen koulutettu hieroja Sanna-Mari Heiskanen.

Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi ja urheiluhierojaksi Suomen urheiluhierojaopistolta vuonna 2005 ja siitä lähtien tehnyt hierojan töitä. Ammatinharjoittaja olen ollut vuodesta 2008 lähtien. Nyt on aika yrittää ihan omin avuin.

Miten olen pysynyt alalla näin pitkään? No, olen pitänyt huolta omasta ammattitaidosta säännöllisellä kouluttautumisella. Olen näin saanut pidettyä kiinnostuksen yllä, haluan oppia uutta ja siten auttaa paremmin asiakkaitani. Koulutuksia on vuosien aikana ollut paljon mutta isompia koulutus kokonaisuuksia on kaksi, näistä voisin kertoa hieman lisää.

Faskiatekniikoihin tutustuin ensimmäisen kerran vuonna 2008 ja innostuin siitä samantien. Olen suorittanut MyFascia ja Anatomy Trains koulutukset. Tämä aihe kiinnostaa minua edelleen hyvin paljon ja aion jatkossakin syventää osaamistani faskioiden puolella.

Toinen suurempi koulutus kokonaisuus on fysioterapeuteille suunnattu Kinetic Control – Movement spesialist koulutus. Tämä koulutus paketti on auttanut minua paljon ymmärtämään kehon toimintaa ja mistä jokin kipu voi johtua ja kuinka sitä voidaan hoitaa.

Olen myös käynyt erillisen raskaushierontakoulutuksen. Voin hoitaa odottavia äitejä missä raskauden vaiheessa vain, aina turvallisesti.

Teen mielelläni töitä kaikkien kanssa, olit sitten urheilija, toimistotyöläinen, eläkeläinen tai kasvukivuista kärsivä nuori.

Haluan hoitaa jokaista asiakasta aina parhaan taitoni mukaan.

Varaa aikasi tai ota yhteyttä, haluan auttaa sinua.